dijous, 4 de novembre del 2010

Truita de patates

Motivació:
fer un àpat senzill i bo i que mai l'acabes avorrint.

Font:
per immersió cultural

Ingredients per 4 persones:
4 o 5 ous
4 patates mitjanes
oli d'oliva
sal

Procediment:
Pela i talla les patates a bocinets (mira fotografia) i posa-les a fregir en una paella amb un bon raig d'oli.
Si has posat més oli del compte el pots aprofitar pel següent pas.
Bat els ous en un recipient amb la sal i afegeix la patata quan estigui fregida.
Amb la mateixa paella afegim si fa falta una mica més d'oli i la tornem a posar al foc.
Quan comenci a fumejar afegim l'ou i les patates barrejades i anem movent per a què es cogui per tot arreu. Amb l'ajut d'un plat i amb el foc més baix anem donant voltes a la truita per a què quedi ben cuita per dins i per fora.
I ja teniu una fantàstica truita de patates!
A mi personalment m'agrada més menjar-la freda...
salut i bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada