diumenge, 21 de novembre del 2010

Macarrons


Motivació:
fer un menjar que els nens no et diguin "Que és aquesta porqueria?" o "Hi ha trossets de ceba! Quin fàstic!"

Font:
pares

Ingredients per 4 persones:
400gr macarrons
400gr de carn picada
4 tomàquets
1 ceba
2 alls
sal
oli d'oliva
pebre
orenga
formatge per gratinar

Procediment:
posa a bullir aigua abundant amb una mica de sal i oli. Quan arrenqui el bull tira el macarrons i remena. Deixa bullir fins que estiguin al teu gust.
En una cassola posa la carn amb sal, pebre i un raig d'oli i fregeix-la. Mentre, fes a trossos els tomàquets, la ceba i els alls i passa'ls pel turmix.
Quan la carn estigui daurada afegeix el que hem batut i deixa que es redueixi.


Posa en una safata els macarrons cuits i afegeix la carn amb la salsa quan estigui a punt.
Barreja i cobreix de formatge ratllat.
Posa-ho al forn a uns 170º fins que el formatge estigui derretit (uns 10 minuts).
Aquest plat és ideal per deixar-lo preparat i menjar-lo l'endemà: encara estarà més bo.
salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada