diumenge, 7 de novembre del 2010

Coc ràpid de xocolata


La coneguda recepta del iogurt!

Dificultat:
cap

Font:
tothom el sap fer

Ingredients:
(la unitat serà l'envàs del iogurt)
3 ous
1 iogurt natural
1 d'oli d'oliva
2 de sucre
3 de farina
1 sobre royal
un raig de llet
mitja tableta de xocolata per fer pastissos

Procediment:
Posa el forn a escalfar a 170º.
Bat les clares dels ous a punt de neu.
Afegeix les gemmes, el iogurt, una mesura d'oli, 2 de sucre, 3 de farina i el sobre royal i barreja-ho tot fins que quedi una massa homogènia.
Calenta una mica de llet i afegeix la xocolata fins que quedi desfeta.
Afegeix la xocolata a la massa i torna a barrejar fins que torni a quedar uniforme.
Passa una mica de mantega pel recipient que utilitzaràs per posar al forn, així no es s'enganxarà el coc.
Posa la massa al recipient i introdueix al forn durant 30 minuts.
Punxa amb un escuradents de quan en quan per comprovar si està fet.
Quan el punxis i l'escuradents surti net ja està fet.
Quan estigui llest treu-lo i deixa'l refredar encara que tinguis la temptació de menjar-lo a mossegades. Fred és més bo!
Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada