
Motivació:
Tenir la sensació que fas alguna cosa concreta i útil en lloc de navegar absurdament per la xarxa esperant el miracle que algú o alguna cosa et distregui.
Font:
internet més experimentació personal
Dificultat:
inexistent
Ingredients:
1kg. Codonys
250gr. de sucre (més o menys segons el gust, a mi no m'agrada molt dolç)
opcional: nous
Procediment:
Neteja els codonys ben nets i posa'ls en un cassola amb aigua fins que els cobreixi.
Fes-los bullir 15 minuts. (Si vols fer gelea de codony guarda l'aigua, ja t'explicaré un altre dia com fer-ho o busca una pàgina web on t'ho expliquin)
Pela'ls i treu-n'hi el cor.
Passa pel turmix la carn del codony i aboca-ho en una cassola.
Afegeix el sucre, posa a foc fluix i no deixis de remenar.
Quan vegis que s'ha fet una pasta consistent que quan passi la cullera pel fons queda com un solc treu-lo de la cassola i posa'l en un motllo (tuper, bol, etc.).
Si et ve de gust afegeix-hi nous tallades a quarts i barreja-ho.
Allisa la massa i deixa refredar. Quan estigui a temperatura ambient posa-ho a la nevera.
I ja està llest per menjar!
El que he fet ha quedat boníssim i a més amb el suquet i una segona bullida he fet gelea que també ha quedat molt bona.
Apa!
Que la força us acompanyi!
Codonys quina recepta! (Si no lo pongo reviento, jeje!)
ResponEliminaQué buen blog...me iré pasando por aquí! Salut!
Stic salivant!!
ResponElimina